. China UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Serat Laser Cutting Machine Kanggo Sheet Metal Industry produsen lan supplier |UNIONLASER

UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Fiber Laser Cutting Machine Kanggo Industri Lembaran Logam

Katrangan singkat:

Tipe:   Piring & tabung mesin nglereni laser serat

Merk:UnionLaser

Model:  UL3015F-A

rega:   29999USD (hubungi kula)

Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Nalika sampeyan milih piring lan tabung mesin nglereni laser serat?

1. materi nglereni Panjenengan macem-macem bahan logam kaya stainless steel, kuningan, aluminium, baja karbon etc, utamané nglereni piring nglukis.

2. Nalika sampeyan kudu nglereni pipe lan tabung, utamané nglereni piring.

3. Aja pengin milih rong jinis mesin.

4. Ngilangi biaya.

Fitur

1.Metal sheet serat mesin nglereni laser, nggawa Raycus / IPG / MAX sumber daya, daya 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 8000w, 10000w, 12000w kanggo nglereni kabeh jinis logam kanggo kekandelan saka 30mm1mm.
2. Biaya murah lan konsumsi daya yaiku 0.5-1.5kw / h;Customer bisa Cut kabeh jinis sheets logam dening ndamu online;
3. Kinerja dhuwur.Diimpor laser serat rangkep asli, kanthi kinerja sing stabil lan umure luwih saka 100.000 jam;
4. Kacepetan lan efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni lembaran logam cedhak puluhan meter;
5. Pangopènan laser gratis;
6. pinggiran nglereni katon sampurna lan katon Gamelan lan ayu;
7. Diimpor mekanisme transmisi lan motor servo, lan akurasi pemotongan dhuwur;
8. Piranti lunak khusus ngidini grafis utawa teks bisa dirancang utawa diproses kanthi cepet.Operasi sing fleksibel lan gampang.

Paramèter

Model
UL-3015FT
Area Pemotongan
3000 * 1500 mm
Daya Laser
1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Tipe Laser
Sumber laser serat Raycus (IPG/MAX kanggo pilihan)
Kacepetan nglereni
0-40000mm / min
Max Traveling Speed
120m/min,Acc=1.2G
Power Supply
380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser
1064nm
Jembar Garis Minimal
0,02 mm
Sistem Rak
digawe ing Jerman
Sistem Rantai
Igus digawe ing Jerman
Dhukungan Format Grafis
AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir
Motor Servo Fuji Jepang
Meja Kerja
Sawtooth
Gas Bantu
Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan
Sistem pendinginan lan proteksi banyu
Spare Parts opsional
Chiller banyu
Bobot Mesin
2000-3000kg

Detail Aksesoris

raytool

Kepala laser serat Raytools

- Lumahing nglereni Gamelan tanpa burrs

- Fokus otomatis kanthi presisi dhuwur

- Awet pisan

- Garansi 2 taun kanggo aksesoris inti

 

Meja kerja sawtooth

- Bahan wesi

- Kapasitas bantalan sing kuat

- Luwih padhet lan luwih ndhukung

sawtooth UnionLaser
piranti ratory saka mesin nglereni laser serat

Pneumatik chuck

- A Chuck sing terus workpiece kuwat nalika muter

- Clamp workpiece lan drive workpiece kanggo muter

- Clamps sawetara lengkap fitting pipe ditrapake

- Tambah produktivitas

Sampel

未标题-1
未标题-1
未标0题-1

Bahan:

Bahan aplikasi terintegrasi piring lan tabung: digunakake kanthi profesional kanggo nglereni piring lan tabung baja karbon 0.5mm-22mm;piring lan tabung stainless steel 0.5mm-14mm;piring lan tabung galvanis;piring lan tabung elektrolitik;baja silikon lan bahan logam tipis liyane, diameteripun φ20mm -φ150mm.

Aplikasi

Produk akeh digunakake ing manufaktur mesin, elevator, lembaran logam, peralatan pawon, lemari sasis, peralatan mesin, peralatan listrik, hardware cahya, pratandha iklan, suku cadang mobil, peralatan tampilan, macem-macem produk logam, nglereni lembaran logam lan industri liyane.Sugeng rawuh kanggo nyritakake materi lan ketebalan potong, kita menehi saran sing paling apik.

Kaluwihan saka piring & tabung mesin nglereni laser serat

1. Piring lan tabung mesin nglereni laser terpadu dilengkapi platform pindho kanggo nglereni piring lan tabung, kang bisa éling fungsi nglereni pindho piring lan tabung.Siji peralatan bisa ngrampungake pirang-pirang proses, sing ora mung bisa nyuda ruang lantai peralatan, nanging uga nyuda investasi biaya peralatan kasebut.
2. Pangolahan laser nganggo peralatan lan perkakas sing manunggal, lan kabeh proses pangolahan rampung dening piranti lunak pemrograman.Nggunakake nglereni laser kanggo proses produk, bagean nglereni Gamelan, lapisan nglereni cilik, lan workpiece sakabèhé ora deformed, lan langkah sabanjure bisa langsung mlebu.
3. Kacepetan pangolahan piring lan tabung mesin nglereni laser terintegrasi kaping pirang-pirang saka cara pangolahan tradisional, sing bisa mujudake proses batch.Sajrone pangolahan, konversi papan pemotong lan pemotongan pipa bisa ditindakake kapan wae, lan efisiensi produksi saya apik banget.

Pilihan liyane

3015-F nglereni laser serat
3015-G
3015F-3 nglereni laser serat

Mesin nglereni laser serat jinis abot

Mesin nglereni laser serat jinis tertutup

Mesin pemotong laser serat jinis ekonomi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email