Teknis

Babagan Nggunakake Sumber Laser Serat

raycus 1500w kab
maks
sumber laser IPG 1000w

Sumber Laser Serat Raycus

Sumber Laser Serat Max

Sumber Laser Serat IPG sing diimpor

1.Bandhingan IPG lan raycus

 

 

 

Raycus

IPG

 

 

Struktur lan Fitur

panjelasan

Rantai industri

Integrasi kabeh chain industri, komponen inti sing dikembangake lan diprodhuksi dhewe

Integrasi kabeh chain industri, komponen inti sing dikembangake lan diprodhuksi dhewe

Mung 2 perusahaan ing donya sing wis nyadari integrasi kabeh rantai industri

Struktur sumber pompa

Struktur sambungan inti tunggal

Struktur sambungan inti tunggal

Kripik iku sawijining, ora mengaruhi saben liyane, stabil lan dipercaya

Daya lan jumlah modul

Modul 1KW * 6 (kemampuan teknis modul tunggal paling gedhe Raycus tekan luwih saka 3KW)

3 modul 2KW (ngirit biaya produksi lan nyuda ukuran)

Sing luwih murah daya modul, luwih stabil, risiko sawise-sales relatif kasebar, lan biaya panggantos modul luwih murah.

Konfigurasi Serat

20 m dawa 100 micron diameteripun serat transmisi

20 m dawa 100 micron diameteripun serat transmisi

nggunakake persis padha

QBH Quartz Crystal Protection Window

Standar

ora klebu

Ing proses perakitan lan pangopènan sawise-sales, yen ora ana jendhela protèktif, iku bakal contaminate sirah serat optik transmisi lan nimbulaké kacilakan kobong.Nanging, serat optik transmisi merek sing diimpor ora duwe garansi lan garansi, lan rega gantine puluhan ewu.Raycus nerangake standar karo jendhela protèktif lan menehi layanan panggantos free kanggo pisanan polusi lan kobong windows protèktif.

kualitas beam

BPP<4

BPP<4

 

Indeks atenuasi daya laser

kurang saka 3% saben taun

kurang saka 3% saben taun

Raycus cadangan daya keluwih ing laser kanggo mesthekake yen laser bisa dibalèkaké menyang negara pabrik yen ana attenuasi ing 2 taun.

Stabilitas Daya lan Spesifikasi Atenuasi

Stabilitas daya

<±3%

<±3%

identik

Indeks atenuasi daya laser

<3% saben taun

<3% saben taun

identik

Aplikasi

Kemampuan nglereni

Baja karbon 25 mm
Baja tahan karat 20 mm
Paduan Aluminium 20 mm
Kuningan 16 mm

Baja karbon 25 mm
Baja tahan karat 20 mm
Paduan Aluminium 20 mm
Kuningan 16 mm

identik

Garansi lan Layanan Sawise Sales

Garansi

Periode garansi + paramèter garansi rong taun

Periode babar pisan

Njamin migunani nuduhake kanggo mesthekake yen mesin ora bejat, lan njamin paramèter nggunakake nuduhake manawa paramèter output cahya laser konsisten karo sing saka pabrik ing kondisi mesin ora rusak.

 

2. Parameter nglereni saka Raycus Laser Source

Rel-C1000 Cutting Parameter

REL-C1000 Terus Sumber Laser (25μm)

Bahan

kekandelan

(mm)

Kacepetan

(m/min)

daya

(w)

Gas

tekanan udara

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

dhuwur nglereni

(mm)

Baja karbon

0.8

0.8

1000

N2/Udara

10

1.5S

0

1

1

10

10

1.5S

0

1

2

4

1000

O2

2

1.2D

+3

0.8

3

3

0.6

1.2D

+3

0.8

4

2.3

0.6

1.2D

+3

0.8

5

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.5

0.6

1.5D

+3

0.8

8

0.8

0.6

1.5D

+3

0.8

10

0.8

0.6

2.5D

+3

0.8

baja tahan karat

1

20

1000

N2

12

1.5S

0

0.5

2

13

12

1.5S

0

0.5

3

6

12

2.0S

-1

0.5

5

3

12

3.0S

-1.5

0.5

6

1

14

3.0S

-2

0.5

Aluminium Alloy Kab

0.8

18

1000

N2

12

1.5S

0

0.8

1

10

12

1.5S

0

0.5

2

5

14

2.0S

-1

0.5

3

1.5

16

3.0S

-1.5

0.5

Kuningan

1

9

1000

N2

12

2.0S

0

0.5

2

2

14

2.0S

-1

0.5

3

0.8

16

3.0S

-1.5

0.5

PS: Ingditandhani abangparamèter ing meja punika proofing paramèter, kang banget kena pengaruh dening macem-macem faktor ing Processing nyata, lan mung cocok kanggo produksi kumpulan cilik.Produksi lan pangolahan massal ora dianjurake, lan laser daya sing luwih dhuwur dianjurake.

Parameter Sumber Laser Rel-C1500W

Parameter nglereni Rel-C1500

REL-C1500 Terus Sumber Laser (50μm)

Bahan

kekandelan

(mm)

Kacepetan

(m/min)

daya

(w)

Gas

tekanan udara

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

dhuwur nglereni

(mm)

Baja Karbon

1

20

1500

N2/udhara

10

1.5S

0

1

2

5

1500

O2

2

1.2D

+3

0.8

3

3.6

0.6

1.2D

+3

0.8

4

2.5

0.6

1.2D

+3

0.8

5

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.4

0.6

1.5D

+3

0.8

8

1.2

0.6

1.5D

+3

0.8

10

1

0.6

2.0D

+2.5

0.8

12

0.8

0.6

2.0D

+2.5

0.8

14

0.65

0.6

3.0D

+2.5

0.8

16

0.5

0.6

3.0D

+2.5

0.8

baja tahan karat

1

20

1500

N2

10

1.5S

0

0.8

2

7

12

2.0S

-1

0.5

3

4.5

12

2.5S

-1.5

0.5

5

1.5

14

3.0S

-2.5

0.5

6

0.8

16

3.0S

-3

0.5

Aluminium Alloy Kab

1

18

1500

N2

12

1.5S

0

0.5

2

6

14

2.0S

-1

0.5

3

2.5

14

2.5S

-1.5

0.5

4

0.8

16

3.0S

-2

0.5

Kuningan

1

15

1500

N2

12

1.5S

0

0.5

2

5

14

2.0S

-1

0.5

3

1.8

14

2.5S

-1.5

0.5

PS: Paramèter sing ditandhani abang ing tabel minangka paramèter proofing, sing dipengaruhi banget dening macem-macem faktor ing proses nyata, lan mung cocok kanggo produksi batch cilik.Produksi lan pangolahan massal ora dianjurake, lan laser daya sing luwih dhuwur dianjurake.

Parameter Sumber Laser Rel-C2000W

Rel-C2000 Cutting Parameter

Sumber Laser REL-C2000 Terusake (50μm)

Bahan

kekandelan

(mm)

Kacepetan

(m/min)

daya

(w)

Gas

tekanan udara

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

dhuwur nglereni

(mm)

Baja Karbon

1

25

2000

 

N2/udhara

10

1.5S

0

1

2

9

10

2.0S

-1

05

2

5.2

2000

O2

1.6

1.0D

+3

0.8

3

4.2

0.6

1.0D

+3

0.8

4

3

0.6

1.0D

+3

0.8

5

2.2

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

8

1.3

0.5

2.0D

+2.5

0.8

10

1.1

0.5

2.0D

+2.5

0.8

12

0.9

0.5

2.5D

+2.5

0.8

14

0.8

0.5

3.0D

+2.5

0.8

16

0.7

0.6

3.5D

+2.5

0.8

18

0.5

0.6

4.0D

+3

0.8

20

0.4

0.6

4.0D

+3

0.8

baja tahan karat

1

28

2000

N2

10

1.5S

0

0.8

2

10

12

2.0S

-1

0.5

3

5

12

2.0S

-1.5

0.5

4

3

14

2.5S

-2

0.5

5

2

14

3.0S

-.5

0.5

6

1.5

14

3.0S

-3

0.5

8

0.6

16

3.0S

-4

0.5

Aluminium Alloy Kab

1

20

2000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

10

12

2.0S

-1

0.5

3

4

14

2.0S

-1.5

0.5

4

1.5

14

2.5S

-2

0.5

5

0.9

16

3.0

-2.5

0.5

6

0.6

16

3.0

-3

0.5

Kuningan

1

18

2000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

8

12

2.0S

-1

0.5

3

3

14

2.5S

-1.5

0.5

4

1.3

16

3.0S

-2

0.5

5

0.8

16

3.0S

-2.5

0.5

PS: Paramèter sing ditandhani abang ing tabel minangka paramèter proofing, sing dipengaruhi banget dening macem-macem faktor ing proses nyata, lan mung cocok kanggo produksi batch cilik.Produksi lan pangolahan massal ora dianjurake, lan laser daya sing luwih dhuwur dianjurake.

 

Parameter Sumber Laser Rel-C3000W

Rel-C3000 Cutting Parameter

Sumber Laser REL-C3000 Terusake (50μm)

Bahan

kekandelan

(mm)

Kacepetan

(m/min)

daya

(w)

Gas

tekanan udara

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

dhuwur nglereni

(mm)

Baja Karbon

1

35

3000

 

N2/udhara

10

1.5S

0

1

2

20

10

2.0S

0

0.5

2

5.5

3000

O2

1.6

1.0D

+3

0.8

3

4

0.6

1.0D

+4

0.8

4

3.5

0.6

1.0D

+4

0.8

5

3.2

0.6

1.2D

+4

0.8

6

2.7

0.6

1.2D

+4

0.8

8

2.2

0.5

1.2D

+4

0.8

10

1.5

0.5

1.2D

+4

0.8

12

1

0.5

3.0D

+4

0.8

14

0.9

0.5

3.0D

+4

0.8

16

0.75

0.6

3.5D

+4

0.8

18

0.65

0.6

4.0D

+4

0.8

20

0.6

0.6

4.0D

+4

0.8

22

0.55

0.6

4.0D

+4

0.8

baja tahan karat

1

45

3000

N2

10

1.5S

0

0.8

2

24

12

2.0S

-0.5

0.5

3

10

12

2.5S

-1.5

0.5

4

6.5

14

2.5S

-2.5

0.5

5

3.6

14

3.0S

-3

0.5

6

2.7

14

3.0S

-3

0.5

8

1.2

16

3.5S

-3.5

0.5

10

0.8

16

4.0S

-4

0.5

Aluminium Alloy Kab

1

30

3000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

18

12

2.0S

0

0.5

3

8

14

2.0S

-1

0.5

4

6

14

2.5S

-2

0.5

5

3.2

16

3.0S

-3

0.5

6

2

16

3.0S

-3.5

0.5

8

0.9

16

3.5S

-4

0.5

Kuningan

1

28

3000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

15

12

2.0S

0

0.5

3

6

14

2.5S

-1

0.5

4

3

14

3.0S

-2

0.5

5

2.2

14

3.0S

-2.5

0.5

6

1.3

 

 

16

3.0S

-3

0.5

PS: Paramèter sing ditandhani abang ing tabel minangka paramèter proofing, sing dipengaruhi banget dening macem-macem faktor ing proses nyata, lan mung cocok kanggo produksi batch cilik.Produksi lan pangolahan massal ora dianjurake, lan laser daya sing luwih dhuwur dianjurake.

Parameter Sumber Laser REL-C4000

Parameter sumber Laser REL-C4000

REL-C4000 Terus Sumber Laser (50μm)

 

Bahan

kekandelan

(mm)

Kacepetan

(m/min)

daya

(w)

Gas

tekanan udara

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

dhuwur nglereni

(mm)

Kabar

Baja Karbon

1

35

4000

N2/udhara

 

10

1.5S

0

1

1

2

15

4000

10

2.0S

-1

0.5

3

10

4000

10

2.0S

-1.5

0.5

3

4.5

1800

O2

0.6

1.2D

+3

0.8

2

4

3.5

2400

0.6

1.2D

+3

0.8

5

3.2

2400

0.6

1.2D

+3

0.8

6

2.8

3000

0.6

1.2D

+3

0.8

8

2.3

3600

0.6

1.2D

+3

0.8

10

2

4000

0.6

1.2D

+3

0.8

12

1.2

1800-2200

0.6

3.0D

+2.5

0.8

14

1

1800-2200

0.5

3.5D

+2.5

0.8

16

0.8

2200-2600

0.5

3.5D

+2.5

0.8

18

0.7

2200-2600

0.5

4.0D

+2.5

0.8

20

0.65

2200-2600

0.5

4.0D

+3

0.8

22

0.6

2200-2800

0.5

4.5D

+3

0.8

25

0.5

2400-3000

0.5

5.0D

+3

0.5

baja tahan karat

1

40

4000

N2

10

1.5S

0

0.8

 

2

20

12

2.0S

-1

0.5

3

12

12

2.0S

-1.5

0.5

4

7

12

2.5S

-2

0.5

5

4.5

14

2.5S

-2.5

0.5

6

3.5

14

3.0S

-3

0.5

8

1.8

14

3.0S

-4

0.5

10

1.2

16

4.0S

-5

0.5

12

0.8

16

4.0S

-6

0.5

Aluminium Alloy Kab

1

30

4000

N2

12

1.5S

0

0.6

 

2

20

12

2.0S

-1

0.5

3

13

14

2.0S

-1.5

0.5

4

7

14

2.5S

-2

0.5

5

5

14

2.5S

-2.5

0.5

6

3

16

3.0S

-3

0.5

8

1.3

16

3.0S

-4

0.5

10

0.8

16

3.5

-5

0.5

Kuningan

1

28

4000

N2

12

1.5S

0

0.6

 

2

15

12

1.5S

-1

0.6

3

8

14

2.0S

-1

0.6

4

5

14

2.5S

-2

0.5

5

3

14

3.0S

-2

0.5

6

2.5

16

3.0S

-2.5

0.5

8

1

16

3.0S

-4

0.5

Cathetan 1: Disaranake nggunakake udara utawa nitrogen kanggo ngethok baja karbon 1-3mm, kacepetan nglereni luwih cepet tinimbang oksigen, lan bakal ana slag tipis.

Cathetan 2: Daya sing digunakake kanggo komisioning lan kacepetan komisioner uga beda-beda miturut kemurnian gas situs, kualitas piring, lsp.

Cathetan: Paramèter sing ditandhani abang ing tabel minangka paramèter proofing, sing dipengaruhi banget dening macem-macem faktor ing proses nyata, lan mung cocok kanggo produksi batch cilik.Produksi lan pangolahan massal ora dianjurake, lan laser daya sing luwih dhuwur dianjurake.


Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email