. China Robot serat laser mesin nglereni manufaktur lan supplier |UNIONLASER

Mesin pemotong laser serat robot

Katrangan singkat:

Tipe:   Lengan robot

Merk:UnionLaser

Model:  UL1220

rega: $48999-$56899

Garansi: 2 taun kanggo mesin

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Ditrapake kanggo nglereni pipa lan piring.

2. Robot pemotong laser 3d logam iki cocok kanggo baja tahan karat, baja karbon, baja silikon, paduan aluminium, paduan titanium, baja galvanis, piring pickle, piring seng plating aluminium, tembaga metalik lan logam liyane ing kabeh wujud ..

3. Free tangan sampeyan, .Swiss Raytool laser sirah, karo otomatis fokus dhuwur pandherekipun.

Parameter produk

Model UL-1800 ARM
Rentang lengan 1800 mm
Kebebasan spasial 6 axis
Daya Laser 500W / 750W / 1000W / 2000W
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG/MAX kanggo opsi)
Max Traveling Speed 120m/menit, Acc=1,2 G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Akurasi repositioning ± 0,06 mm
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo Kuka Jepang
Sistem kontrol merek Kuka
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Sistem pendinginan lan proteksi banyu
Robot-2
Robot-3
perusahaan UnionLaser

Pameran

FAQ

Q1: Apa babagan garansi?
A1: 3 taun garansi kualitas.Mesin karo bagean utama (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagean bakal maintained) yen ana masalah sak periode babar pisan.Wektu garansi mesin wiwit ninggalake wektu pabrik lan generator wiwit nomer tanggal produksi.

Q2: Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Q3 : Ora trep yen aku lunga menyang China, nanging aku pengin ndeleng kahanan mesin ing pabrik.Aku kudu piye?
A3: Kita ndhukung layanan visualisasi produksi.Departemen dodolan sing nanggapi pitakon sampeyan kanggo pisanan bakal tanggung jawab kanggo karya tindakake.Sampeyan bisa ngubungi dheweke menyang pabrik kita kanggo mriksa kemajuan produksi mesin kasebut, utawa ngirim gambar lan video sampel sing dikarepake.Kita ndhukung layanan sampel gratis.

Q4: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah nalika nggunakake, carane nindakake?
A4: 1) Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2) Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan wis rampung.Kita uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email