Pemotongan piring

  • lembaran logam Serat mesin nglereni laser

    lembaran logam Serat mesin nglereni laser

    Tipe:  Mesin nglereni laser serat piring

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Mesin pemotong laser serat logam UnionLaser 1000w

    Mesin pemotong laser serat logam UnionLaser 1000w

    Tipe:   Hot Sale 1000w Serat Laser

    Merk:UnionLaser

    Model: UL3015F

    rega:  $13888-$18999

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Daya gedhe 3000w Plate Serat Laser

    Daya gedhe 3000w Plate Serat Laser

    Tipe:   Daya gedhe 3000w Serat Laser

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $29888-$38999

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Tipe anyar 2000w pemotong laser serat lembaran logam

    Tipe anyar 2000w pemotong laser serat lembaran logam

    Tipe:   Promosi mesin nglereni laser serat

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $19888-$28999

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Mesin Pemotong Laser Serat 2000w

    Mesin Pemotong Laser Serat 2000w

    Tipe: Mesin pemotong laser serat piring kanthi sumber laser serat 2000w

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Mesin pemotong laser ekonomi promosi kanggo nglereni lembaran logam

    Mesin pemotong laser ekonomi promosi kanggo nglereni lembaran logam

    Tipe:   Promosi mesin nglereni laser serat

    Merk: UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega: $12499-$13699

    Garansi:  3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • Serat Laser Cutter Kanthi 1000W Raycus

    Serat Laser Cutter Kanthi 1000W Raycus

    Tipe:  Mesin pemotong laser serat piring kanthi 1000w Raycus

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

  • mesin pemotong laser serat 3000w

    mesin pemotong laser serat 3000w

    Tipe:   Mesin nglereni laser serat piring

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL3015F

    rega:  $14499-$26899

    Garansi:3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email