IN 2006

sajarah

mung 20 buruh, produksi OEM, ora tim sales;

IN 2007

sajarah

Mesin pemotong tabung pisanan.

IN 2009

2019

Mulai menyang luar negeri
Kanthi pembangunan bertahap saka ekonomi global, kita uga tindakake gaya saka kaping lanmiwiti dodolan perdagangan manca.Ing wiwitan, mung ana sawetara jinis dodolan: mesin pemotong piring, mesin pemotong tabung serat, sing disambut dening kanca-kanca manca lan nambah kapercayan ing pasar global.

IN2011

2011_副本

Ing saindhenging pasar global
Wiwit taun 2011, produk serat optik kita wis resmi mbukak pasar global, lan diekspor menyang 5 bawana lan luwih saka 50 negara.Tim perdagangan manca kita uga wis wiwit nggedhekake, saka wiwitan 5 nganti 30.

IN2013

2013_副本

Ekspansi pabrik
Kanthi nambah pesenan global, pabrik kita uga wiwit berkembang.Saka departemen siji sadurungé, wis mboko sithik ditambahi kanggo departemen desain, R & D departemen, departemen pengawasan kualitas, departemen produksi, lan departemen kapal.Nganyari saka OEM asli kanggo ODM.

IN2015

2015_副本

Nduwe situs web perdagangan manca independen
Miwiti promosi merek, gawe situs web independen, lan promosiake ing Google, SNS, YouTube lan platform liyane.

IN2016

2016

Tim perdagangan manca tambah
Tambah departemen marketing, departemen marketing, departemen desain, departemen bisnis lan departemen liyane, platform layanan kabeh-babak lan pelanggan.

IN2017

光纤机 logo

Kita duwe logo produk dhewe.

IN2018

33

We duwe paten produk kita dhewe, wangun, tim desain

IN2019

Pameran

Mulai mboko sithik melu pameran domestik lan manca

IN2020

Mesin Pemotongan Laser Serat kanthi presisi dhuwur

Ningkatake mesin sing luwih dhuwur

IN2022

unionlaser 商标

Ndhaptar merek dagang UnionLaser, nggawe merek dagang dhewe, lan entuk pangenalan nasional lan internasional.


Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email