Warta Industri

  • A introduksi rinci kanggo mesin nglereni serat

    A introduksi rinci kanggo mesin nglereni serat

    1. Apa karakteristik mesin nglereni laser serat?Aplikasi mesin pemotong laser serat ing produk industri wis dikembangake kanthi cepet ing taun-taun pungkasan.Dawane gelombang inframerah cedhak (1080nm) luwih kondusif kanggo nyerep bahan logam....
    Waca liyane
  • New Order saka Aman

    New Order saka Aman

    Iki pesenan anyar saka pelanggan ing Oman!Dheweke ngandhani panjaluke, kita menehi sawetara saran.Customer kita duwe pabrik dhewe, lan roduct sawetara kriya logam....
    Waca liyane
  • Umpan balik anyar saka pelanggan UK

    Waca liyane
  • Tawaran gedhe kanggo Pelanggan Polandia

    Iki minangka pelanggan saka Polandia sing mrentahake rong mesin pemotong laser serat 3000w lan 5 set mesin pemotong laser serat 1000w.Dheweke dadi panuku agen, siap tuku mesin kasebut kanggo didol ing lokal.Dheweke ngerti babagan serat optik ...
    Waca liyane
  • Piring UnionLaser lan pangiriman mesin pemotong laser serat tabung menyang Meksiko

    Mesin kasebut nganggo sumber laser serat 2000w, pelanggan kudu ngethok tabung bunder lan lembaran logam, mula disaranake mesin pemotong laser tabung lan piring.Bisa ngethok papan lan tabung, ngirit ruang panyimpenan lan pengiriman, m ...
    Waca liyane
  • UnionLaser 3015G meja ijol-ijolan serat mesin nglereni laser

    UnionLaser 3015G meja ijol-ijolan serat mesin nglereni laser

    UnionLaser 3015G meja ijol-ijolan serat mesin nglereni laser.- Sumber laser 2000w - Kepala laser Raycus kanthi fungsi fokus otomatis - Tabel pertukaran kanthi otomatis, irit wektu, nambah efisiensi kerja.REL-...
    Waca liyane
  • Apa jinis serat mesin laser UnionLasers ana

    Shandong UnionLaser Tech Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produk serat optik.Produk utama kalebu mesin pemotong laser serat, mesin welding laser serat, mesin pembersih laser serat, ...
    Waca liyane
  • Fitur mesin pemotong laser serat piring lan tabung

    Fitur mesin pemotong laser serat piring lan tabung

    UnionLaser plate lan tabung serat laser mesin nglereni fitur: 1. Cut ukuran: 5'x10' sheet metal 2. Ngirit energi: entuk biaya paling murah kanggo nglereni logam 3. Capacitive pangaturan dhuwur otomatis nglereni sirah 4. Closed-loop Japane ...
    Waca liyane
  • Kepiye logam kandel bisa dipotong mesin pemotong laser serat 2000w

    Kepiye logam kandel bisa dipotong mesin pemotong laser serat 2000w

    Parameter Pemotongan Rel-C2000 REL-C2000 Terus Sumber Laser (50μm) Ketebalan Material (mm) Kecepatan (m/min) Daya (w) Tekanan udara gas (bar) Nozzle (mm) posisi fokus (mm) dhuwur pemotongan (mm) Karbon Baja 1 25 2000 N2/udara 10 1....
    Waca liyane
  • Mesin pemotong laser serat dikirim menyang Yunani

    Mesin pemotong laser serat dikirim menyang Yunani

    Mesin iki minangka mesin pemotong laser serat model F2513 sing laris panas.Iki dituku dening pelanggan Yunani ing awal Juni kanggo nglereni lembaran logam.Kekandelan nglereni materi kira-kira 1mm.Bahan pemotong utama yaiku stainles ...
    Waca liyane
  • Ngenalake mesin pemotong laser serat jinis abot

    Ngenalake mesin pemotong laser serat jinis abot

    1. Nggunakake struktur tenon-lan-mortise Tradisional Cina kanggo nyedhiyani kapasitas prewangan kuwat 2. Solder sambungan mbenakake lan prewangan struktural njamin stabilitas operasi long-ngadeg.3. struktur weldered mbenakake efek panyerepan kejut, lowe ...
    Waca liyane
  • Babagan mesin reresik laser Serat UnionLaser

    Babagan mesin reresik laser Serat UnionLaser

    Fitur saka UnionLaser serat mesin reresik laser 1. Awak kompak, reresik efisien Nduweni kaluwihan saka kontrol gampang, integrasi otomatis gampang, ora reagen kimia, reresik lumahing, reresik dhuwur, tliti dhuwur;efisiensi dhuwur, lingkungan pr ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email