New Order saka Aman

slip bank-
pemotongan piring (1)
slip bank

Iki pesenan anyar saka pelanggan ing Oman!
Dheweke ngandhani panjaluke, kita menehi sawetara saran.Customer kita duwe pabrik dhewe, lan roduct sawetara kriya logam.Mesin pemotong laser serat nduweni presisi dhuwur, pemotongan lancar, ora ana burr, efek apik, 1000w bisa nyukupi kabutuhan.
Dheweke kandha yen dheweke seneng desain mesin, lan yen dheweke duwe kanca utawa kudu tuku maneh, dheweke bakal milih kita maneh.
Rong set mesin pemotong laser serat Raycus 1000w, ing ngisor iki minangka ketebalan pemotongan.
Kanggo baja karbon ≤8mm
Kanggo stainless steel ≤4
Kanggo aluminium ≤3mm
Kanggo kuningan ≤2mm

Kita ndhukung OEM & ODM, yen sampeyan ora ngerti carane milih mesin cocok, welcome kanggo takon kita.Manager sales profesional kita bakal menehi rega paling apik lan sergice.


Wektu kirim: Aug-01-2022

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email