A introduksi rinci kanggo mesin nglereni serat

1. Apa ciri-cirinemesin nglereni serat laser?

Aplikasi mesin pemotong laser serat ing produk industri wis dikembangake kanthi cepet ing taun-taun pungkasan.Dawane gelombang inframerah cedhak (1080nm) luwih cocog kanggo nyerep bahan logam.Utamané ing lapangan welding lan nglereni-daya dhuwur, nuduhake kapasitas Processing apik lan ekonomi.Dibandhingake karo gas CO2 laser, mesin nglereni serat laser nduweni ciri ing ngisor iki: pangopènan kurang, konsumsi energi kurang, biaya operasi kurang;Transmisi serat optik, ora ana lensa reflektor, ora perlu nyetel jalur optik eksternal;Konsumsi daya sing sithik, hemat energi lan perlindungan lingkungan, laser ora nggunakake gas sing digunakake.Ing wektu sing padha, laser dawa gelombang inframerah cedhak luwih cenderung nyebabake karusakan ing awak manungsa, utamane ing mripat, mbutuhake peralatan kasebut duwe sealing sing luwih apik lan fungsi protèktif liyane.

2. Apa karakteristik proses nglereni serat optik?

Aplikasi sakamesin nglereni serat lasering nglereni lembaran logam, dibandhingake karo nglereni laser CO2 tradisional, owah-owahan dumunung ing path optik njaba, nglereni sirah, gas tambahan lan ing.Laser ditularake langsung liwat serat optik menyang sirah nglereni, jalur optik stabil lan dipercaya, kanggo mesthekake konsistensi kabeh format pemotongan alat mesin, alat mesin ora mbutuhake jalur optik eksternal kanggo nglindhungi gas. , ora bakal dilengkapi kompresor udara lan sistem perawatan udara liyane;Sawise laser menyang sirah nglereni kanggo collimation, fokus, biasane bisa diatur karo lensa fokus karo dawa fokus 125mm utawa 200mm, antarane lensa fokus lan muncung dilengkapi lensa protèktif kanggo nyegah polusi lensa fokus;Laser serat nduweni kinerja fokus sing apik, ambane fokus sing cendhak, jembar jahitan sing sempit (nganti 0.1mm), kacepetan sing luwih dhuwur, cocok kanggo piring tipis sing cepet.

 

introduce kanggo mesin nglereni laser serat

3. kok nggunakake jinis struktur gantry?

Mesin pemotong laser CNC sing umum digunakake jinis struktur yaiku jinis gantry, jinis cantilever, balok tengah mudhun lan liya-liyane.Kanthi aplikasi Processing laser kanggo kacepetan dhuwur, tliti dhuwur, stabilitas dhuwur saka pangembangan syarat, uga pangembangan teknologi kontrol, struktur gantry karo kaluwihan struktural unik, wis dadi model utama ing donya, uga sumur -mesin nglereni laser merek dikenal digunakake dening jinis struktur.

4. Apa karakteristik drive bilateral?

Struktur gantry sakamesin nglereni lasernduweni rong wujud gerakan, siji ngolah gantry mobile, workbench tetep, loro gantry workbench mobile.Kanggo mesin pemotong laser sing gedhe, kacepetan dhuwur, kinerja dhuwur, asring nggunakake wangun pisanan, amarga meja karo workpiece ora cocok kanggo kacepetan dhuwur lan nglereni piring nglukis.DF seri mesin nglereni laser serat CNC perusahaan punika wangun pisanan, lan kanggo transmisi bilateral lan drive, sing loro-lorone saka balok gantry dipasang simetris rak lan pinion lan motor servo, kanggo entuk pindho rak lan pinion drive, drive motor servo pindho.Drive bilateral kanggo mesthekake keseimbangan pasukan balok, sinkronisasi operasi balok.Lan sawetara manufaktur mesin nglereni laser liyane nggunakake gantry drive sepihak, motor servo dipasang ing salah siji mburi balok gantry, lan banjur liwat batang dawa kanggo nransfer daya nyopir kanggo mburi liyane, kanggo entuk pindho rak lan pinion drive, servo siji penggerak motor.Drive sepihak ndadekake gaya ing loro ends saka balok asimetris, mengaruhi akurasi sinkronisasi lan nyuda kinerja dinamis saka alat mesin.

5, kok nggunakake rak helical lan pinion drive?

Piranti mesin CNC sing umum digunakake ing sawetara mode transmisi poros linier yaiku sekrup bal, rak lan pinion, motor linear.Ball meneng drive asring digunakake kanggo medium-low kacepetan lan stroke cilik NC alat mesin;Rak lan pinion drive akeh digunakake kanggo entuk kacepetan dhuwur lan stroke gedhe;Motor linear utamane digunakake ing kacepetan dhuwur, percepatan dhuwur lan struktur khusus alat mesin CNC.Kajaba iku, pinion lan pinion dipérang dadi untu lurus lan untu heliks.Untu heliks dibandhingake karo untu lurus, area meshing luwih gedhe, transmisi antarane gear lan rak bakal luwih stabil.


Wektu kirim: Nov-16-2022

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email