Tawaran gedhe kanggo Pelanggan Polandia

slip bank

Iki minangka pelanggan saka Polandia sing mrentahake rong mesin pemotong laser serat 3000w lan 5 set mesin pemotong laser serat 1000w.Dheweke dadi panuku agen, siap tuku mesin kasebut kanggo didol ing lokal.Dheweke ngerti banget babagan mesin serat optik, lan langsung nyatakake kabutuhan sawise nemokake produk perusahaan kita.Pelanggan Polandia seneng tampilan mesin kita, manungsa waé kanggo rincian lan asil.Kita bisa nyukupi kabeh syarat kasebut, kita seneng banget mlebu pesenan lan mbayar simpenan.

Kita duwe pengalaman 10 taun ing industri laser, produk utama yaiku mesin pemotong / welding / mesin pemotong serat laser, teknik instalasi trampil.
Kanggo mesin, kita tansah ngutamakake kualitas, nyukupi kabutuhan khusus pelanggan, lan menehi perhatian marang rincian.Slogan UnionLaser: Nggawe mesin sing sehat.
Welcome pelanggan saka kabeh ndonya sing seneng lasermachine teka kanggo kita kanggo ngrembug kerjasama, kita bakal nyedhiyani rega paling apik lan layanan kanggo sampeyan.


Wektu kirim: Jul-22-2022

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email