Mesin pemotong laser serat 2000w UL 1530

Mesin pemotong laser serat UL 1530

Prinsip mesin nglereni laser

Mesin nglereni laser yaiku nggunakake sinar laser Kapadhetan daya dhuwur sing fokus kanggo nyirnakake benda kerja, supaya bahan sing disinari kanthi cepet nyawiji, nguap, ablatif utawa tekan titik kontak, bebarengan karo sinar saka bahan molten sing ndamu kanthi cepet, saengga minangka kanggo entuk nglereni workpiece.Pemotongan laser minangka salah sawijining metode pemotongan termal.

Tren pangembangan mesin nglereni laser

(1) Mesin nglereni laser kanthi cepet lan presisi dhuwur Amarga paningkatan mode sinar laser daya dhuwur lan aplikasi mikrokomputer 32-bit, peralatan nglereni laser nggawe kahanan sing cocog kanggo kacepetan dhuwur lan presisi dhuwur.

(2) nglereni piring nglukis lan workpiece ukuran gedhe nglereni mesin nglereni laser gedhe karo Tambah saka daya laser bisa digunakake kanggo nglereni laser nglereni laser berkembang saka industri cahya Processing sheet metal kanggo industri abot piring nglukis arah nglereni.

(3) mesin pemotong laser multi-sumbu multi-dimensi, supaya bisa nyukupi otomotif, penerbangan lan industri liyane saka kabutuhan nglereni workpiece telung dimensi, wis ngembangake macem-macem mesin pemotong laser telung dimensi sumbu lima utawa enem, CNC nomer sumbu nganti sangang sumbu, kacepetan Processing, tliti dhuwur.Robot nglereni laser digunakake liyane lan liyane ing baris produksi mobil ing negara maju.Ing saiki, mesin nglereni laser 3D berkembang ing arah efisiensi dhuwur, tliti dhuwur, multi-fungsi lan daya adaptasi dhuwur, lan orane katrangan aplikasi bakal luwih lan luwih gedhe.

(4) Otomasi lan otomasi unit nglereni laser Kanggo nambah produktivitas lan ngirit tenaga kerja, unit pemotongan laser (FMC) lan tanpa awak, arah otomatis berkembang.Pangembangan sistem otomatisasi unit iki kudu gumantung ing kontrol otomatis awis, teknologi kontrol jaringan lan teknologi sistem manajemen asisten produksi komputer.A macem-macem unit nglereni laser ing luar negeri bisa diwenehake menyang pasar, lan ana enem mesin nglereni laser gedhe minangka inti saka baris produksi nglereni unmanned mlaku ing pabrik.

(5) Mesin pemotong laser CNC sing kompak lan terintegrasi kanthi laser kasebut ing pengurangan lan paningkatan daya, uga perbaikan piranti tambahan, munculé laser, sumber daya, mesin utama, sistem kontrol lan sirkulasi banyu sing adhem. piranti digabungake rapet, mbentuk tilas cilik, pesawat lengkap fungsi mesin nglereni laser kompak.Kajaba iku, teknologi nglereni laser digabungake karo welding laser, quenching lumahing laser lan teknologi Processing laser liyane, supaya berkembang mesin multi-tujuan, luwih nambah pemanfaatan peralatan.

mesin nglereni laser serat ul

UnionLaser Tech Co., Didegaké ing 2012, kanthi pengalaman laser 10 taun, wis diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah lan nglayani meh 5000 pelanggan.Solusi sing cepet lan efektif kanggo masalah mesin laser bisa diusulake.Produk utama kita yaikumesin nglereni serat laser, 3 in 1 mesin las laser, mesin reresik serat laser, mesin nglereni laser daya dhuwur protèktif terlampir, mesin pemotong laser serat piring lan tabung lan liya-liyane.Ndhukung OEM lan ODM, teknologi sing berpengalaman bisa kanthi cepet ngrancang lan mbentuk miturut syarat pelanggan.

Sugeng rawuh ing UnionLaser Tech yen sampeyan duwe pitakon, ngarepake konsultasi sampeyan.


Wektu kirim: Nov-15-2022

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email