. China metal sheet Serat mesin nglereni laser manufaktur lan supplier |UNIONLASER

lembaran logam Serat mesin nglereni laser

Katrangan singkat:

Tipe:  Mesin nglereni laser serat piring

Merk:UnionLaser

Model:  UL3015F

rega:  $14499-$26899

Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Mesin pemotong laser serat lembaran logam, nggawa sumber daya Raycus / IPG / MAX, daya 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 8000w, 10000w, 12000w kanggo nglereni kabeh jinis logam nganti 30mm1mm.
2. Biaya murah lan konsumsi daya yaiku 0.5-1.5kw / h;Customer bisa Cut kabeh jinis sheets logam dening ndamu online;
3. Kinerja dhuwur.Diimpor laser serat rangkep asli, kanthi kinerja sing stabil lan umure luwih saka 100.000 jam;
4. Kacepetan lan efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni lembaran logam cedhak puluhan meter;
5. Pangopènan laser gratis;
6. pinggiran nglereni katon sampurna lan katon Gamelan lan ayu;
7. Diimpor mekanisme transmisi lan motor servo, lan akurasi pemotongan dhuwur;
8. Piranti lunak khusus ngidini grafis utawa teks bisa dirancang utawa diproses kanthi cepet.Operasi sing fleksibel lan gampang.

Parameter produk

Model UL-3015F
Area Pemotongan 3000 * 1500 mm
Daya Laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG/MAX kanggo pilihan)
Kacepetan nglereni 0-40000mm / min
Max Traveling Speed 80m/min, Acc=0.8G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Sistem Rak digawe ing Jerman
Sistem Rantai Igus digawe ing Jerman
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo Fuji Jepang
Meja Kerja Sawtooth
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Sistem pendinginan lan proteksi banyu
Spare Parts opsional sistem rotary
Bobot Mesin 2000-3000kg

 

perusahaan UnionLaser

Bidang Aplikasi Mesin:
1. Materi Aplikasi:Peralatan Pemotongan Laser Serat cocok kanggo nglereni logam nganggo Lembaran Baja Tahan Karat, Plat Baja Ringan, Lembaran Baja Karbon, Plat Baja Paduan, Lembaran Baja Musim Semi, Plat Besi, Besi Galvanis, Lembaran Galvanis, Plat Aluminium, Lembaran Tembaga, Lembaran Kuningan, Plat Perunggu , Plat Emas, Plat Perak, Plat Titanium, Lembaran Logam, Plat Logam, Tabung lan Pipa, lsp.
2. Industri Aplikasi: Mesin Pemotongan Laser Serat UnionLaser akeh digunakake ing manufaktur Billboard, Iklan, Pratandha, Signage, Huruf Logam, Huruf LED, Ware Pawon, Huruf Iklan, Pengolahan Lembaran Logam, Komponen lan Bagian Logam, Peralatan Besi, Sasis, Rak & Pengolahan Kabinet, Kerajinan Logam , Metal Art Ware, Elevator Panel Cutting, Hardware, Auto Parts, Frame Kacamata, Parts Elektronik, Nameplates, etc.

Pameran

FAQ

Bahan apa sing bisa dipotong laser serat?

Kabeh jinis logam, kayata Stainless Steel, Carbon Steel, Mild Steel, Galvanized Steel, Aluminium, Tembaga, etc.

Apa Keuntungan Mesin Pemotongan Laser Serat sampeyan?
Sumber laser paling dhuwur: kualitas balok stabil, umur layanan dawa;
Sistem kontrol pangguna-loropaken: Gampang kanggo nggunakake, malah tangan ijo bisa miwiti cepet;
Layanan luar biasa: respon cepet, layanan sawise-sales seumur hidup

Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Nalika aku tak mesin iki, nanging aku ora ngerti carane nggunakake.Aku kudu piye?
Kita bakal nyedhiyani manual pangguna lan video mesin.Kajaba iku, insinyur kita uga bisa nyedhiyakake pelatihan online.Yen perlu, kita uga bisa nyedhiyakake layanan saka lawang menyang lawangYen sawetara masalah kedadeyan ing mesin iki sajrone wektu babar pisan, apa sing kudu ditindakake?
UnionLaser bakal nyedhiyakake Garansi 3 Taun, lan bakal nyedhiyakake bagean gratis sajrone wektu garansi mesin yen mesin duwe masalah.
Kita uga nyedhiyakake layanan sawise-sales urip gratis.Mangkono, masalah apa wae, aja lali ngandhani, kita bakal menehi sampeyan
solusi.

Kepiye cara mbayar lan kepiye wektu pangiriman?
Kita nampa kanggo nggawe pembayaran dening T / T, Kertu Kredit, Pembayaran Bank Online, PAYPAL, Mbayar Mengko etc. Lead wektu 10-15 apa dina kanggo mesin standar; Lead wektu 15-20 apa dina kanggo mesin non-standar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email