Mesin las laser

  • Portable Fiber Laser Welder

    Portable Fiber Laser Welder

    Tipe:   Mesin welding serat laser

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL1000W

    rega: $ 4599-6799

    Garansi:3 taun kanggo mesin

    Kapasitas pasokan: 50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

     

     

  • Mesin las laser handheld

    Mesin las laser handheld

    Tipe:  Mesin welding serat laser

    Merk:UnionLaser

    Model:  UL2000W

    rega:  $4499~$6599

    Garansi:3taun kanggo mesin

    Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

    24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale

Nyambung US

Menehi Kita Shout
Entuk Update Email