. China Laser welding machine produsen genggem lan supplier |UNIONLASER

Mesin las laser handheld

Katrangan singkat:

Tipe:  Mesin welding serat laser

Merk:UnionLaser

Model:  UL2000W

rega:  $4499~$6599

Garansi:3taun kanggo mesin

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Prinsip welding

Welding laser nggunakake pulsa laser energi dhuwur kanggo lokal panas materi ing wilayah cilik.Energi saka radiation laser diffuses menyang materi liwat konduksi panas, lan materi nyawiji kanggo mbentuk blumbang molten tartamtu.

Kepala welding

Nozzles tembaga

Nozzles sudhut,     U-shape (cekak),    wangun U,    kabel feeding 1.0, kabel dipakani 1.2   Feed kabel 1.6

Wire feeding nozzle 1.0: panggunaan umum kanggo feed 1.0 kabel;

U-shaped nozzle gas (cekak): digunakake kanggo welding Ngatur lan welding fillet positif;

Wire dipakani nozzle 1.2: kanggo dipakani 1.2 kabel kanggo nggunakake umum;

U-shaped nozzle gas (dawa): digunakake kanggo welding Ngatur lan welding fillet positif;

Wire dipakani nozzle 1.6: umum nggunakake kanggo dipakani 1.6 kabel;

Nozzle udara sudut: digunakake kanggo welding fillet wadon;

Piranti pakan kabel driver pindho

bagean utama

sirah welding qilin

Kepala Welding Qilin.

- Ringan lan fleksibel, desain genggeman ergonomis.

- Lensa protèktif gampang diganti.

- Lensa optik kualitas dhuwur, bisa nggawa daya 2000W.

- Desain sistem pendinginan ilmiah bisa ngontrol suhu kerja produk kanthi efektif.

- Sealing apik, bisa nambah urip produk kanthi signifikan.

Welding versi laser serat terus RFL-C2000H

Nduwe efisiensi konversi fotoelektrik sing luwih dhuwur, kualitas sinar sing luwih apik lan luwih stabil, lan kemampuan anti-pantulan sing luwih kuat.Ing wektu sing padha, pirso sistem transmisi serat optik generasi kapindho optimized, kang wis kaluwihan ketok liwat laser liyane saka jinis padha ing pasar.

raycus 2000w kab

Fitur saka welding laser

1. Kacepetan welding cepet, 2-10 kaping luwih cepet saka welding tradisional, lan siji mesin bisa nyimpen ing paling 2 welders taun.
2. Mode operasi saka sirah gun welding tangan-dianakaké mbisakake workpiece bisa gandheng ing sembarang posisi lan ing sembarang amba.
3. Ora perlu meja welding, tapak cilik, produk welding macem-macem, lan wangun produk fleksibel.
4. biaya welding kurang, kurang energi lan biaya pangopènan kurang.
5. Jahitan welding ayu: jahitan welding Gamelan lan ayu tanpa bekas welding, workpiece ora deformed, lan welding tenan, kang nyuda tindakake-munggah proses mecah lan ngirit wektu lan biaya.
6. Ora consumables: laser welding tanpa kabel welding, kurang consumables, urip maneh, luwih aman lan luwih ramah lingkungan.

ukuran

Pabrik

Kaluwihan saka welding laser

1. Jahitan welding Gamelan lan ayu, ora bekas welding, ora deformasi workpiece, welding tenan, ngurangi proses polishing sakteruse, ngirit wektu lan biaya, lan ora deformasi lapisan welding.

2. Operasi prasaja,
Latihan prasaja bisa dioperasikake, lan produk sing apik bisa dilas tanpa master.

2. Operasi prasaja,
Latihan prasaja bisa dioperasikake, lan produk sing apik bisa dilas tanpa master.

Sampel

Dibandhingake karo welding tradisional

Metode

Tradisional

Laser welding

Input panas

Kalori dhuwur banget

Kurang kalori

Cacat

Gampang deform

Sithik utawa ora ana deformasi

Welding spot

Titik welding gedhe

Titik welding sing apik, titik bisa diatur

ayu

Unsightly, biaya dhuwur saka polishing

Gamelan lan ayu, ora ana perawatan utawa biaya murah

perforasi

Gampang ditusuk

Ora cocok kanggo perforasi, energi sing bisa dikontrol

Gas protèktif

Butuh argon

Butuh argon

Precision Processing

umum

Precision

Total wektu pangolahan

wektu akeh

Singkat wektu-akeh rasio 1:5

safety operator pisanan

Sinar ultraviolet sing kuwat, radiasi

Paparan cahya meh ora mbebayani

Bahan welding

1000W

SS

wesi

CS

Tembaga

alumunium

Galvanis

4 mm

4 mm

4 mm

1,5 mm

2 mm

3mm/4

1500W

SS

wesi

CS

Tembaga

alumunium

Galvanis

5 mm

5 mm

5 mm

3 mm

3 mm

4 mm

Parameter teknis

Ora.

Item

Paramèter

1

jeneng peralatan Handheld serat laser welding mesin

2

daya laser 1000W / 1500W / 2000W

3

Panjang gelombang laser 1080 NW

4

Frekuensi pulsa laser 1-20Hz

5

Jembaré pulsa 0,1-20 ms

6

Ukuran titik 0,2-3,0 mm

7

Minimal welding pool 0,1 mm

8

Dawane serat Standar 10M ndhukung nganti 15M

9

Cara kerja Terus-terusan / Imbuhan

10

Wektu kerja terus-terusan 24 jam

11

Kisaran kacepetan welding 0-120mm/s

12

Mesin pendingin banyu Tangki banyu suhu konstan industri

13

Kisaran suhu lingkungan kerja 15-35 ℃

14

Kisaran kelembapan lingkungan kerja <70% tanpa kondensasi

15

Dianjurake welding kekandelan 0,5-0,3 mm

16

Welding longkangan syarat ≤0.5mm

17

Tegangan operasi AV380V

18

Bobot 200 kg

Kontrol kualitas

NO.

Isi

Katrangan

1

Kriteria Penerimaan

Sesuai karo standar sing diakoni sacara internasional lan kita standar perusahaan kanggo ditampa.Perusahaan wis netepake standar rinci kanggo lingkungan kerja lan kahanan kerja ing proses produksi, syarat teknis dhasar, syarat pendinginan, safety radiasi laser, safety listrik, metode tes, inspeksi lan ditampa, lan kemasan lan transportasi.

2

Standar Mutu

Kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001 lan wis mbentuk sistem jaminan kualitas kanggo desain, produksi lan layanan peralatan pangolahan laser daya cilik lan medium.

3

Pancegahan

Sawise kontrak ditandatangani, Partai B bakal ngrancang lan nggawe peralatan kanthi ketat karo indikator teknis kontrak.Sawise peralatan digawe, Partai A kudu nampa peralatan kasebut miturut indikator teknis lokasi Partai B.Sawise Partai A nginstal lan debug peralatan kasebut, loro pihak pungkasane bakal nemtokake kelayakan, stabilitas lan linuwih Partai A. Miturut peralatan standar sadurunge ditampa.

pangiriman peralatan

Sawise kontrak ditandatangani, Partai B ngrancang lan nggawe peralatan kasebut kanthi ketat miturut indikator teknis kontrak.Sawise peralatan diprodhuksi lan diprodhuksi, Partai A bakal pra-nampa peralatan ing lokasi Partai B miturut macem-macem pratondho technical.Peralatan wis diinstal lan debugged dening Partai A. Standar nganakake acceptance final saka kelayakan peralatan, stabilitas lan linuwih.
Ana pandhuan instalasi, pandhuan pangopènan, pandhuan unloading, pandhuan latihan, lsp.

layanan sawise-sales

Kabeh peralatan (kajaba bagean sing rawan lan bahan konsumsi kayata serat lan lensa konduktif, bencana alam sing ora tahan, perang, operasi ilegal, lan sabotase gawean manungsa) duwe garansi setaun, lan periode garansi diwiwiti saka tanggal panrimo saka perusahaan sampeyan.Konsultasi teknis gratis, upgrade piranti lunak lan layanan liyane.Nyedhiyani layanan dhukungan teknis kapan wae kanggo ngatasi kelainan mesin.
Kita nyedhiyakake layanan dhukungan teknis kapan wae.Party B tanggung jawab kanggo nyedhiyani Partai A karo spare parts kanggo dangu.
Wektu nanggepi layanan sawise dodolan: 0,5 jam, sawise nampa telpon ndandani pangguna, insinyur sawise-sales bakal duwe jawaban sing jelas sajrone 24 jam utawa teka ing situs peralatan.

Standar implementasine kargo

Manufaktur, inspeksi, lan produk sing ditampa perusahaan ngetrapake standar perusahaan.Standar nasional sing dikutip dening standar perusahaan yaiku:
GB10320 Keamanan listrik peralatan lan fasilitas laser
GB7247 safety Radiation, klasifikasi peralatan, syarat lan pandhuan pangguna kanggo produk laser
GB2421 Prosedur tes lingkungan dhasar kanggo produk elektronik
Spesifikasi GB/TB360 kanggo peralatan tes daya lan energi laser
GB/T13740 Metode tes sudut divergensi radiasi laser
GB/T13741 Metode tes diameter sinar sinar laser
GB / T15490 Spesifikasi Umum kanggo Laser Solid State
GB/T13862-92 Metode tes daya radiasi laser
GB2828-2829-87 Inspeksi periodik batch-by-batch miturut prosedur sampling atribut lan tabel sampling

Jaminan kualitas lan langkah-langkah pangiriman

A. Tindakan penjaminan mutu

Perusahaan strictly ngatur sesuai karo sistem kualitas ISO9001 ditampa internasional.Supaya bisa njamin kualitas produk kanthi efektif lan nyegah produk sing ora cocog saka mili menyang proses sabanjure, saka panyimpenan bahan mentah awal nganti pangiriman, pamriksan tuku, pamriksa proses, lan pamriksa pungkasan kudu dilewati.Proses produksi dikontrol kanthi efektif kanggo nggayuh tujuan kontrol kualitas produk sing efektif lan kanggo mesthekake yen kabeh produk sing diprodhuksi minangka produk sing berkualitas.

B. Ngukur kanggo mesthekake wektu pangiriman

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.Produksi lan operasi sing strictly sesuai karo sistem kualitas ISO9001.Kabeh proses saka mlebu kontrak nganti pangiriman menyang pelanggan dikontrol kanthi ketat.Kabeh kontrak kudu dideleng.Mulane, sistem bisa njamin supplier Ngirim produk ing wektu, kanthi kualitas lan jumlahe.

Kemasan lan transportasi: Kemasan produk gampang kanggo transportasi darat.Kemasan produk nyukupi syarat standar nasional, industri lan perusahaan sing relevan, lan ngetrapake langkah-langkah anti-karat, anti-karat, tahan udan, lan anti-tabrakan kanggo mesthekake yen produk kasebut ora rusak sajrone transportasi.Kemasan ora didaur ulang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email