. Produsen lan supplier mesin pemotong laser serat presisi tinggi China |UNIONLASER

Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur

Katrangan singkat:

Tipe: Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur

Merk:UnionLaser

Model:  UL 3015 H

rega:  $18999-$33999

Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Gantry digawe saka aluminium aviation pengalamane.

Struktur gantry digawe saka aluminium pesawat berpengalaman sing dicetak kanthi kekuatan 4300 ton, entuk kaku sing luar biasa.Aluminium penerbangan nduweni akeh kaluwihan: kaku dhuwur (luwih gedhe tinimbang wesi tuang), bobot entheng, tahan korosi lan oksidasi lan kemampuan mesin sing apik.

2. Kepala nglereni fokus otomatis.

Fokus otomatis - Piranti lunak kanthi otomatis nyetel lensa fokus nalika nglereni lembaran logam kanthi ketebalan sing beda.Kacepetan fokus otomatis sepuluh kaping luwih cepet tinimbang kacepetan manual.

3.Welded amben digawe saka profil persegi dowo.

Kekuwatan dhuwur, stabilitas, kekuatan tarik, njamin 20 taun panggunaan tanpa deformasi;
Kekandelan tembok tabung persegi panjang yaiku 10mm lan bobote 3000kg.

4. Layar desain iPad.

Layar kasebut nduweni tampilan vertikal kanthi wektu nanggepi cepet, kontras sing luwih dhuwur, tampilan luwih akeh, konsumsi daya sing sithik lan resolusi dhuwur.Kajaba iku, nduweni tingkat dhuwur
padhang lan reflektansi sing luwih murah, uga daya tahan sing luwih gedhe.

Parameter produk

Model Seri UL-3015F H
Area kerja 1500 * 3000 mm
Daya Laser 3000w, 4000w, 6000w, 8000w
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG/JPT kanggo opsi)
Max Traveling Speed 80m/min, Acc=0.8G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Sistem Rak YYC merek 2M
Sistem Rantai Igus digawe ing Jerman
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo YASKAWA Jepang
Sistem kontrol Piranti Lunak Cypcut
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Sistem pendinginan lan proteksi banyu

 

3015-serat-rincian
perusahaan UnionLaser
1 Industri dekorasi
2 Industri otomotif 
3 Industri periklanan  4 Industri peralatan dapur 
5 Industri Lampu  6 Pengolahan lembaran logam 
7 peralatan fitness  8 Industri peralatan omah 

Pameran

Paket lan pangiriman:

1.Anti-tabrakan pinggiran paket: Kabeh bagean saka mesin sing dijamin karo sawetara bahan alus, utamané nggunakake wool mutiara .

2.Kothak kayu lapis fumigasi: Kothak kayu kita difumigasi, ora perlu mriksa kayu, ngirit wektu transportasi.

3.Whole film packaging machine: Aja kabeh karusakan sing bisa kelakon sak pangiriman.Banjur kita bakal nutupi paket plastik kanthi tightly kanggo mesthekake yen materi alus ditutupi utuh, uga ngindhari banyu lan teyeng.

Sing paling njaba yaiku kothak plywood kanthi cithakan tetep.

FAQ

Q1: Apa babagan garansi?
A1: 3 taun garansi kualitas.Mesin karo bagean utama (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagean bakal maintained) yen ana masalah sak periode babar pisan.Wektu garansi mesin wiwit ninggalake wektu pabrik lan generator wiwit nomer tanggal produksi.

Q2: Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Q3: Sumber laser serat apa sing ditrapake UnionLaser?

IPG - Made in USA.

Raycus- Digawe ing China;
Maxphotonics - Made in China;

JPT- Made in China;

Q4 : Ora trep yen aku lunga menyang China, nanging aku pengin ndeleng kahanan mesin ing pabrik.Aku kudu piye?
A3: Kita ndhukung layanan visualisasi produksi.Departemen dodolan sing nanggapi pitakon sampeyan kanggo pisanan bakal tanggung jawab kanggo karya tindakake.Sampeyan bisa ngubungi dheweke menyang pabrik kita kanggo mriksa kemajuan produksi mesin kasebut, utawa ngirim gambar lan video sampel sing dikarepake.Kita ndhukung layanan sampel gratis.

Q5: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah nalika nggunakake, carane nindakake?
A4: 1) Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2) Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan wis rampung.Kita uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email