. China FANUC robot lengen serat laser welding machine produsen lan supplier |UNIONLASER

FANUC robot lengan serat laser welding mesin

Katrangan singkat:

Tipe:   Lengan Robot anyar

Merk:UnionLaser

Model: UL-M-20iB

rega:  $49999-$66899

Garansi: 2 taun kanggo mesin

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Aplikasi Lengan Robot

    1. Apa aplikasi laser welder?

    Teknologi welding laser lan mesin welding laser digunakake digunakake ing pangolahan lembaran logam, transit rel, mobil, mesin konstruksi, mesin pertanian lan kehutanan, manufaktur listrik, manufaktur elevator, peralatan rumah tangga, mesin panganan, pangolahan alat, mesin minyak bumi, mesin panganan, peralatan pawon lan jedhing, pariwara dekoratif, layanan pangolahan laser, lsp.

    2. Apa keuntungan saka laser welding?
    Sinar laser gampang kanggo fokus, kempal lan dipandu dening instrumen optik.Bisa diselehake ing kadohan cocok saka workpiece, lan bisa dipandu antarane pribadi utawa alangan sak workpiece.

    Tingkat cooling cepet, jahitan las sing apik, presisi dhuwur.Ukuran cilik, pangolahan fleksibel.Welding laser minangka salah sawijining aspek penting saka aplikasi teknologi pangolahan materi laser.

    Fitur saka Welding Machine

     UnionLaser welder utamané ngarahke ing welding saka lancip-dinding bahan lan tliti bagean.Bisa nyadari welding titik, welding butt, welding tumpang tindih lan welding segel.Welder laser kanggo alloy titanium, lembaran galvanis, bahan aluminium lan materi tembaga bisa kanthi akurat.

    1. Model UL-R-1000w UL-R-2000w
    2. Mode operasi Modulasi terus menerus
    3. Panjang gelombang laser 1080 +- 5nm
    4. Kisaran Suhu Lingkungan Operasi 15-35 ℃
    5. Kepala welding Raytools sing diimpor
    6. ukuran swing (mm) Sumbu X 0-5 mm
    sumbu Y 0-5 mm
    7. Panjang Kabel Laser 10 meter
    8. Frekuensi Pulsa Laser 1-5000Hz / 50kHz
    9. Sistem pendinginan Chiller banyu
    10. Auto Wire Feeding sistem ya wis.
    11. Bobot 250kg
    机械臂-细节

    Bahan Welding

    Kemampuan welding 1000w
    NO. Bahan Kedalaman Fusion Ketebalan Penetrasi
    1 SS ≤4mm ≤3mm
    2 Baja Ringan / Besi ≤4mm ≤3mm
    3 Aluminium/ Kuningan ≤2mm ≤1mm
    4 Lembaran galvanis ≤3mm ≤2mm
    Kemampuan welding 2000w
    1 SS ≤6mm ≤5mm
    2 Baja Ringan / Besi ≤6mm ≤5mm
    3 Aluminium/ Kuningan ≤4mm ≤3mm
    4 Lembaran galvanis ≤5mm ≤4mm

    Pangiriman


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email