. China CNC Pipe Laser Cutting Machine karo Serat Laser sumber manufaktur lan supplier |UNIONLASER

CNC Pipe Laser Cutting Machine karo sumber Serat Laser

Katrangan singkat:

Tipe:   Mesin nglereni laser serat tabung

Merk:UnionLaser

rega:  $18999-$35999

Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Max nglereni dawa 6m lan diameteripun 220mm.
2. Cara kerja: nglereni Serat Laser.
3. Cutting bagean oblique ing mburi pipe.
4. Cutting kanggo macem-macem-sudut alur pasuryan.
5. Cutting karo bolongan oval kothak ing pipa kothak.
6. Cutting mati pipa silinder baja.
7. Cut sawetara grafis khusus ing pipo lan Cut mati pipo.

Parameter produk

Model UL-6020P
Dawane nglereni 6000 * mm
diameteripun nglereni 20-220 mm
Daya Laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG/MAX kanggo pilihan)
Max Traveling Speed 80m/min, Acc=0.8G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Sistem Rak digawe ing Jerman
Sistem Rantai Igus digawe ing Jerman
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo Fuji Jepang
Sistem kontrol Sistem pemotongan Cyptube
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Sistem pendinginan lan proteksi banyu
bagean opsional Sistem loading lan unloading otomatis kanggo pipa

QQ Gambar 20211019161124

Sampel

8
7
6
5
3
2
1
4
perusahaan UnionLaser

1 Industri dekorasi

Thanks kanggo kacepetan dhuwur lan nglereni fleksibel mesin nglereni serat laser, akeh grafis Komplek bisa cepet diproses dening sistem nglereni serat laser efisien lan asil nglereni wis menangaké perusahaan hiasan.Nalika pelanggan dhawuh desain khusus, bahan sing cocog bisa langsung dipotong sawise gambar CAD digawe, mula ora ana masalah ing kustomisasi.

2 Industri otomotif

Akeh bagean logam saka mobil, kayata lawang mobil, pipo exhaust mobil, rem, lan sapiturute bisa diproses sabenere dening serat laser mesin nglereni logam.Dibandhingake karo cara nglereni logam tradisional kaya nglereni plasma, nglereni serat laser njamin tliti apik lan efficiency karya, kang Highly mbenakake produktivitas lan safety saka bagean mobil.

3 Industri periklanan

Amarga akeh produk kustomisasi ing industri pariwara, cara pangolahan tradisional temenan ora efisien, lan pemotong logam serat laser cukup cocok kanggo industri kasebut.Ora ketompo apa jenis desain, mesin kasebut bisa ngasilake produk logam potong laser sing berkualitas tinggi kanggo panggunaan pariwara.

4 Industri peralatan dapur

Saiki wong duwe panjaluk sing luwih dhuwur babagan desain lan aplikasi peralatan pawon, mula produk sing gegandhengan karo pawon duwe pasar sing janjeni ing saindenging jagad.Mesin pemotong laser serat cocok banget kanggo nglereni baja tahan karat tipis kanthi kacepetan cepet, presisi dhuwur, efek sing apik, lan permukaan pemotong sing lancar, lan bisa nggawe pangembangan produk sing disesuaikan lan khusus.

5 Industri Lampu

Saiki, lampu ruangan utama digawe saka pipa logam gedhe sing digawe kanthi macem-macem jinis pemotong.Cara nglereni tradisional ora mung nduweni efisiensi sing kurang, nanging uga ora bisa entuk layanan kustomisasi pribadi.Serat laser piring logam lan pipo cutter rightly ngawula minangka solusi laser sampurna sing solves masalah iki.

6 Pengolahan lembaran logam

Mesin pemotong laser serat lair kanggo ngolah lembaran logam lan pipa ing industri pangolahan logam modern ing ngendi presisi lan produktivitas tambah akeh.Pemotong laser serat UnionLaser wis nuduhake kinerja pemotongan sing dipercaya lan efisien miturut pelanggan'saran, sampeyan uga bisa mriksa kirim iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan fitur lan kaluwihan saka laser serat kita.

7 peralatan fitness

Peralatan fitness umum lan peralatan fitness omah wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, lan panjaluk mbesuk utamane gedhe.Industri manufaktur peralatan fitness wis booming kanthi teknologi nglereni logam serat laser sing dikenalake.Informasi luwih lengkap babagan nglereni laser peralatan fitness, waca artikel sing disambung iki kanggo ngerteni luwih akeh. 

8 Industri peralatan omah

Kanthi pangembangan teknologi modern, teknologi pangolahan tradisional industri manufaktur peralatan omah terus ngowahi lan nganyarke.Mesin pemotong laser logam minangka salah sawijining cara pangolahan sing paling kuat ing industri pangolahan logam saiki.Ing proses Manufaktur Perkakas ngarep, apa iku kanggo nambah kualitas Processing utawa ngoptimalake tampilan prodhuk, ana akeh apa kanggo pemotong laser serat.

Pameran

FAQ

Q1: Apa babagan garansi?
A1: 3 taun garansi kualitas.Mesin karo bagean utama (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagean bakal maintained) yen ana masalah sak periode babar pisan.Wektu garansi mesin wiwit ninggalake wektu pabrik lan generator wiwit nomer tanggal produksi.

Q2: Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Q3 : Ora trep yen aku lunga menyang China, nanging aku pengin ndeleng kahanan mesin ing pabrik.Aku kudu piye?
A3: Kita ndhukung layanan visualisasi produksi.Departemen dodolan sing nanggapi pitakon sampeyan kanggo pisanan bakal tanggung jawab kanggo karya tindakake.Sampeyan bisa ngubungi dheweke menyang pabrik kita kanggo mriksa kemajuan produksi mesin kasebut, utawa ngirim gambar lan video sampel sing dikarepake.Kita ndhukung layanan sampel gratis.

Q4: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah nalika nggunakake, carane nindakake?
A4: 1) Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2) Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan wis rampung.Kita uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email