. China CNC Pipe lan piring Laser Cutting Machine produsen lan supplier |UNIONLASER

CNC Pipe lan piring Laser Cutting Machine

Katrangan singkat:

Tipe:    Piring & tabung mesin nglereni laser serat

Merk:UnionLaser

Model:  UL3015F-A

rega: $21999~$28999(hubungi kula)

Garansi:3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Nalika sampeyan milih piring & tabung mesin nglereni laser serat?

1. materi nglereni Panjenengan macem-macem bahan logam kaya stainless steel, kuningan, aluminium, baja karbon etc.

2. Nalika sampeyan kudu nglereni piring lan tabung, utamané nglereni piring.

3. Aja pengin milih rong jinis mesin.

4. Ngilangi biaya.

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Ditrapake kanggo nglereni pipa lan piring.
2. High kekandelan pigura logam amben digunakake, diproses dening quenching panas, struktur amben kerja luwih stabil, karo zona aman bledug fungsi.
3. Free tangan, dawa fokus kontrol dening sistem operasi.Kita ora perlu nindakake regulasi manual, sing kanthi efektif ngindhari kesalahan utawa kesalahan sing disebabake dening operasi manual.
4. Kualitas lan efisiensi pemotongan sing luwih dhuwur, kacepetan pemotongan nganti 80m / min kanthi tampilan lan pinggiran sing apik

Parameter produk

Model UL-3015R
Area kerja 1500 * 3000 mm
Dawane nglereni pipa 3000mm, 6000mm
diameteripun nglereni 20-220 mm
Daya Laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG/MAX kanggo opsi)
Max Traveling Speed 80m/min, Acc=0.8G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Sistem Rak YYC merek 2M
Sistem Rantai Igus digawe ing Jerman
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo Fuji Jepang
Sistem kontrol Sistem nglereni Cypcut
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Sistem pendinginan lan proteksi banyu

 

Parts Mesin

sirah laser serat raytools

Kepala laser serat Raytools

- Lumahing nglereni Gamelan tanpa burrs

- Fokus otomatis kanthi presisi dhuwur

- Awet pisan

- Garansi 2 taun kanggo aksesoris inti

4mm ketebalan Sawtooth meja kerja

- Bahan wesi

- Kapasitas bantalan sing kuat

- Luwih padhet lan luwih ndhukung

untu gergaji1
piranti ratory saka mesin nglereni laser serat

Pneumatik chuck

- A Chuck sing terus workpiece kuwat nalika muter

- Clamp workpiece lan drive workpiece kanggo muter

- Clamps sawetara lengkap fitting pipe ditrapake

- Tambah produktivitas

Bahan:

Bahan aplikasi terintegrasi piring lan tabung: digunakake kanthi profesional kanggo nglereni piring lan tabung baja karbon 0.5mm-22mm;piring lan tabung stainless steel 0.5mm-14mm;piring lan tabung galvanis;piring lan tabung elektrolitik;baja silikon lan bahan logam tipis liyane, diameteripun φ20mm -φ150mm.

Aplikasi

Produk akeh digunakake ing manufaktur mesin, elevator, lembaran logam, peralatan pawon, lemari sasis, peralatan mesin, peralatan listrik, hardware cahya, pratandha iklan, suku cadang mobil, peralatan tampilan, macem-macem produk logam, nglereni lembaran logam lan industri liyane.Sugeng rawuh kanggo nyritakake materi lan ketebalan potong, kita menehi saran sing paling apik.

Aplikasi

Pameran

FAQ

Q1: Apa babagan garansi?
A1: 3 taun garansi kualitas.Mesin karo bagean utama (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagean bakal maintained) yen ana masalah sak periode babar pisan.Wektu garansi mesin wiwit ninggalake wektu pabrik lan generator wiwit nomer tanggal produksi.

Q2: Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Q3 : Ora trep yen aku lunga menyang China, nanging aku pengin ndeleng kahanan mesin ing pabrik.Aku kudu piye?
A3: Kita ndhukung layanan visualisasi produksi.Departemen dodolan sing nanggapi pitakon sampeyan kanggo pisanan bakal tanggung jawab kanggo karya tindakake.Sampeyan bisa ngubungi dheweke menyang pabrik kita kanggo mriksa kemajuan produksi mesin kasebut, utawa ngirim gambar lan video sampel sing dikarepake.Kita ndhukung layanan sampel gratis.

Q4: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah nalika nggunakake, carane nindakake?
A4: 1) Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2) Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan wis rampung.Kita uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email