. China 12000w 20000w serat laser mesin nglereni manufaktur lan supplier |UNIONLASER

12000w 20000w mesin nglereni laser serat

Katrangan singkat:

Tipe: Mesin pemotong laser serat daya dhuwur sing dipasang

Merk:UnionLaser

Model:  UL3015G

rega:  $18999-$33999

Garansi: 3 taun kanggo mesin, 2 taun kanggo sumber laser serat, kajaba bagean ngagem.

Kapasitas pasokan:  50 set / wulan

24 h online kanggo Pre-sale & Sawise-sale


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo mesin nglereni laser logam serat

1. Laser serat format gedhe super cepet iku saenipun kanggo nggunakake ing industri.Amarga sumber laser 20kW, cocok kanggo nglereni papan kanthi kekandelan nganti 70 mm.Solusi modern sing digunakake ngidini ngirit wektu kanthi signifikan lan nambah efisiensi lan efektifitas kerja.

2. Ekstraksi kumelun segmen.Mesin wis tutup terlampir, kang ndadekake kumelun lan bledug nang.Adsorpsi sing kuat kanthi efektif ngresiki hawa, nglindhungi lensa saka kontaminasi.

3. Serat laser 20 kW IPG.IPG YLS-CUT seri sumber laser daya dhuwur, kekandelan saka stainless steel, aluminium lan bahan liyane bisa tekan 70mm.

Paramèter

Model Seri UL-3015F H
Area kerja 1500 * 3000 mm
Daya Laser 20kw
Tipe Laser Sumber laser serat Raycus (IPG kanggo pilihan)
Max Traveling Speed 80m/min, Acc=1.2G
Power Supply 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang Gelombang Laser 1064nm
Jembar Garis Minimal 0,02 mm
Sistem Rak YYC merek 2M
Sistem Rantai Merk Igus made in Germany
Dhukungan Format Grafis AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistem nyopir Motor Servo YASKAWA Jepang kanthi peredam
Sistem kontrol Sistem nglereni Cypcut
Gas Bantu Oksigen, nitrogen, udara
Mode pendinginan Water Chiller lan sistem pangayoman
Meja kerja Meja tukaran

 

12000

Raycus 12000w Kab

  • Efisiensi Konversi Elektro-optik Dhuwur
  • Length Serat Output Customized
  • Dawane gelombang tengah: (nm): 1080±5
  • Frekuensi modulasi maksimum: (kHz): 2

Kepala pemotong fokus otomatis RaytoolsTanpa pangaturan fokus manual.Ing sawetara saka angger-angger -10mm - + 10 mm, tliti 0,01 mm migunani nalika nerangake bahan saka kekandelan beda (0-20 mm).

bm115
gantry beam

Gantry digawe saka aluminium pesawat anil
Konstruksi gantry digawe saka aluminium pesawat anil, dibentuk kanthi kekuatan 4300 ton, entuk kaku sing durung ana sadurunge.Aluminium pesawat nduweni akeh kaluwihan: kaku dhuwur (luwih dhuwur tinimbang wesi tuang), massa cilik, tahan korosi lan oksidasi uga kerentanan kanggo mesin.

perusahaan UnionLaser

1 Industri dekorasiThanks kanggo kacepetan dhuwur lan nglereni fleksibel mesin nglereni serat laser, akeh grafis Komplek bisa cepet diproses dening sistem nglereni serat laser efisien lan asil nglereni wis menangaké perusahaan hiasan.Nalika pelanggan dhawuh desain khusus, bahan sing cocog bisa langsung dipotong sawise gambar CAD digawe, mula ora ana masalah ing kustomisasi. 2 Industri otomotifAkeh bagean logam saka mobil, kayata lawang mobil, pipo exhaust mobil, rem, lan sapiturute bisa diproses sabenere dening serat laser mesin nglereni logam.Dibandhingake karo cara nglereni logam tradisional kaya nglereni plasma, nglereni serat laser njamin tliti apik lan efficiency karya, kang Highly mbenakake produktivitas lan safety saka bagean mobil.
3 Industri periklanan  4 Industri peralatan dapur 
5 Industri Lampu  6 Pengolahan lembaran logam 
7 peralatan fitnessP 8 Industri peralatan omah 

Pameran

FAQ

Q1: Apa babagan garansi?
A1: 3 taun garansi kualitas.Mesin karo bagean utama (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis (sawetara bagean bakal maintained) yen ana masalah sak periode babar pisan.Wektu garansi mesin wiwit ninggalake wektu pabrik lan generator wiwit nomer tanggal produksi.

Q2: Aku ora ngerti mesin sing cocog kanggo aku?
A2: Mangga kontak karo kita lan marang kita:
1) Bahan sampeyan,
2) Ukuran maksimal saka materi sampeyan,
3) Ketebalan maks.
4) Ketebalan potongan umum,

Q3 : Ora trep yen aku lunga menyang China, nanging aku pengin ndeleng kahanan mesin ing pabrik.Aku kudu piye?
A3: Kita ndhukung layanan visualisasi produksi.Departemen dodolan sing nanggapi pitakon sampeyan kanggo pisanan bakal tanggung jawab kanggo karya tindakake.Sampeyan bisa ngubungi dheweke menyang pabrik kita kanggo mriksa kemajuan produksi mesin kasebut, utawa ngirim gambar lan video sampel sing dikarepake.Kita ndhukung layanan sampel gratis.

Q4: Aku ora ngerti carane nggunakake sawise aku nampa Utawa aku duwe masalah nalika nggunakake, carane nindakake?
A4: 1) Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2) Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan wis rampung.Kita uga bisa nyedhiyani layanan Door yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Nyambung US

    Menehi Kita Shout
    Entuk Update Email